Het nieuwe werken

Werken op kantoor. Veel mensen doen het en krijgen ook uiteindelijk last van hun spieren en gewrichten. Dit komt over het algemeen door het vele zitten en het maken van dezelfde bewegingen. Er zijn tal van artikelen of handigheidjes om deze pijntjes te vermijden. Wij zullen u op de hoogte brengen van de meest voorkomende artikelen of handigheidjes, zodat u weer met een gezond en uitgerust lichaam naar kantoor kan!

Artikelen

Er zijn tegenwoordig zoveel artikelen te verkrijgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Het ene artikel werkt wel en het andere artikel werkt niet. Zoals ergonomische toetsenborden werken zeker! Dit hangt echter ook af van het merk en het type wat u koopt. Wij raden u ergonomische toetsenborden van Ergodirect aan. Deze zijn kwalitatief goed en tegen een degelijke prijs te verkrijgen.

Handigheidjes

Wanneer u een lange tijd op kantoor werkt is het verstandig om na twee uur te hebben gezeten even te een ommetje te maken. Hierdoor stroomt uw bloed weer door uw gehele lichaam en komt uw lichaam dus eigenlijk tot rust. Dit is ook goed voor uw gewrichten in uw benen, want tijdens het zitten blijven deze steeds in één stand staan.

Heeft u pauze? Dan kunt u ervoor kiezen om even naar buiten te gaan. Hierdoor maakt u uw hoofd leeg en heeft u tegelijkertijd ook lichamelijke beweging. Dit is dus voor zowel fysiek als mentaal gebied zeer goed voor kantoormedewerkers.

Het creëren van sta werkplekken is mateloos populair. Er wordt een hoog bureau neergezet waaraan de mensen staand kunnen werken. Deze worden over het algemeen gecombineerd met een kruk en dan kunt u het staan en zitten gemakkelijk afwisselen. Ook worden tegenwoordig vergaderingen soms lopend gehouden. Hierdoor bent u creatiever van geest en heeft u ook lichamelijke beweging. Innoverende en vernieuwende bedrijven doen dit over het algemeen wat sneller dan de conservatieve bedrijven.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *