Het internet

Mensen die geen internet gebruiken zijn tegenwoordig zeldzaam, overal waar ik kijk zie ik iemand bezig met het internet. Via zijn mobiel of een computer/laptop. Ik ken niemand die het internet niet gebruikt of het nou via een internetkabel is of via de WiFi.

Voor veel mensen is het internet een must door hun werk. Internet marketing of web development zijn bijvoorbeeld beroepen die niet zonder internet kunnen. Maar ook een bakker of een groenteboer heeft tegenwoordig internet nodig om bestellingen te doen of te krijgen.

Het internet gebruik is niet alleen commercieel gestegen maar ook particulieren gebruiken internet non-stop, voor veel dingen zoals muziek, games en school.
Dit gebeurd al meer dan 15 jaar. Vroeger alleen met de Netwerkkabel, maar tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone met WiFi of Mobiel Netwerk.security-265130_1280

Het internet heeft veel pluspunten maar ook minpunten. Waaronder het downloaden van bestanden. Deze bestanden kunnen vol zitten met virussen die uw computer kunnen beschadigen of kunnen zorgen dat betrouwbare informatie in de verkeerde handen kunnen vallen. Ook weet je niet altijd met wie je praat op het internet, mensen doen zich soms voor als een vrouw of minderjarig meisje om geld te krijgen van mensen of af te spreken.

Let dus op met het internet. Ga niet zo maar naar de sites die je niet kent of vertrouwd.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *